palvelumme.jpg
 

Rauno Saari Oy

 
 

Rauno Saari Oy tunnetaan korkealaatuisena vaativien lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtourakoiden rakentajana. Asiakkaan piirustukset rakentuvat osaavissa käsissä vaativien liike- ja toimitilakohteiden ja koulujen LVI- järjestelmiksi, joissa ihminen voi hyvin.

Rauno Saari Oy:llä on korkein AAA-luottoluokitus sekä RALA-pätevyys. Yritys työllistää keskimäärin 40 henkilöä.

Kokenut moniosaaja ja luotettava yhteistyökumppani

– Olemme tottuneet sopeutumaan työmaiden monien toimijoiden yhteistyöhön ja mukautumaan tiiviiksi aikataulutettuihin urakoihin. Projektit pysyvät hyvin hallinnassa ja valmistuvat sovitussa ajassa, sanoo toimitusjohtaja Mikko Saari.

Rauno Saari Oy:llä on kattava ja monipuolinen tietotaito, osaaminen ja kymmenien vuosien kokemus LVI-alan kaikilta osa-alueilta.

Laatu

Rauno Saari Oy:llä on käytössä oma laatujärjestelmä. – Tunnemme LVI-materiaalit, tarvikkeet ja niiden valmistajat. Valitsemalla ja hankkimalla parhaiten sopivat tuotteet ja tarvikkeet varmistetaan hyvä lopputulos.

Työntekijöiden osaamisesta ja motivoituneisuudesta pidetään yrityksessä hyvää huolta. Se näkyy työtyytyväisyydessä ja työn laadussa. Työnjohto on pätevää ja vastuuntuntoista.

Dokumentointi

Noudatamme tarkasti projektisuunnitelmia ja pystymme joustavasti sopeutumaan työn aikana tapahtuviin muutoksiin. Sisäisen laatujärjestelmän mukaisesti kirjataan asiakkaan kanssa yhdessä todetut tapahtumat, hyväksynnät, sovitut muutostyöt ja mahdolliset korjaukset.

– Tarkka dokumentointi on saanut kiitosta asiakkailta.