palvelumme.jpg
 

Palvelumme

 
 

Uudisrakennusten LVI-työt

Rauno Saari Oy tekee LVI-urakointeja Suomessa toimivien rakennuttajien ja rakentajien toimisto- ja toimitilojen uudisrakennuskohteisiin sekä elintarviketeollisuudelle. Tyypillisiä esimerkkejä uudiskohdeurakoista ovat vuosien 2010 – 2015 aikana urakoidut neljän uuden Motor Centerin LVI-työt.

 
 

Teollisuuden LVI-urakat

Rauno Saari Oy:llä on vahva kokemus, osaaminen ja näyttöjä teollisuuden vaativista LVI-urakoinneista. Esimerkkeinä mm. Atria, HK ja Kokkikartano.

 
 

LVI-saneeraus

LVI-teknisesti vaativat liike- ja toimistotilojen ja koulujen saneeraukset ovat Rauno Saari Oy:n tyypillisiä saneerauskohteita. Näissä tiloissa sisäilmaston laatuvaatimukset ja energiataloudellisuus ovat erityisen tärkeitä.

Hyviä esimerkkejä urakoimistamme LVI-saneerausprojekteista ovat useat vähittäiskaupan myymälät, koulut ja päiväkodit sekä v. 2015 valmistunut Lindström Investin omistaman yritystalon, Helsingin Kalasataman Kummelin LVI-urakka.

LVI-saneeraus pystytään tekemään myös niin, ettei kohdeyrityksen tai -laitoksen toiminta keskeydy. Saneerattava tila eristetään ja korjauksen ajan ilmanvaihto, lämmitys ja jäähdytys toimivat Rauno Saari Oy:n omilla siirrettävillä koneilla.